-->
Mireasa sezonul 3 episodul 64 online 19 Mai 2021

Mireasa sezonul 3 episodul 64 online 19 Mai 2021

Mireasa Sezonul 3 Ep 64 

Vezi aici pe site emisiunea mireasa sezonul 3 episodul 64 online din data de 19 mai 2021 HD.

Schimbarea importantă la emisiunea “Mireasa”, difuzată de Antena 1. Simona Gherghe a revenit în forță ca moderator al acestei emisiuni, lucru care a dus la eliminarea Dianei Dumitrescu din show, ceea ce, evident, nu i-a picat deloc bine. Acum s-a aflat de ce șefii Antenelor au decis să schimbe prezentatoarea acestui show TV.

Urmatorul: episod: Joi.

În trecut, emisiunea se numea „Mireasă pentru fiul meu”, ediții în care existau două case, una dedicată bărbaților și una femeilor. Acest nou format care va fi prezentat de către Diana Dumitrescu va avea doar o singură casă în care toți participanții vor locui.„Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, mai spune Simona.

Din 5 septembrie, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

SERVER 1.

Loading...

0 Response to "Mireasa sezonul 3 episodul 64 online 19 Mai 2021"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel