-->
Destine Ratacite Episodul 616 din 19 Mai 2021 Online

Destine Ratacite Episodul 616 din 19 Mai 2021 Online

destine ratacite episodul 616

VEZI AICI pe site la noi telenovela destine ratacite episodul 616 tradus din data de 19 mai 2021 online HD, gratuit fara intrerupere.

Urmareste numai aici cea mai interesanta serie de intamplari din serialul indian care se concentreaza pe vietile a doua surori, Simar si Roli. Povestea se învârte în jurul vieții a două surori din Vrindavan, Simar și Roli care se căsătoresc, respectiv, cu Prem și Siddhant, fiii familiei Bharadwaj, și modul în care devin nora perfectă a gospodăriei Bharadwaj, gestionând diferite situații dificile, rezolvând diverse probleme și înfrângerea oamenilor răi care vin să-și distrugă familia.

Simar visează să devină dansatoare, dar părinții ei conservatori sunt împotriva visului ei, considerând dansul ca o ocupație necorespunzătoare și obscenă. În schimb, intenționează să-și căsătorească fiica cu bogatul om de afaceri Prem Bharadwaj. În ziua nunții, există un mare concurs de dans și pentru a-i permite lui Simar să participe la el fără a-i deranja pe părinți, Roli ia locul lui Simar până când acesta din urmă se întoarce. Cu toate acestea, Simar întârzie și astfel, îmbrăcat și voalat, Roli este forțat să se căsătorească cu Prem.

SERIALUL VA FI TRANSMIS AICI DUPA ORA 20.30

Loading...

0 Response to "Destine Ratacite Episodul 616 din 19 Mai 2021 Online"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel