-->
SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 ianuarie 2021

SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 ianuarie 2021

„Survivor Romania”, competitia care forteaza toate limitele si provoaca la maximum, se pregateste sa arunce in „ringul” junglei dominicane concurenti redutabili si sa le ofere celor din fata micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021!
Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” incepe sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 ianuarie 2021

„Pentru mine, Survivor Romania reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel. Nu pierdeti, din 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor Romania”!

SERVER 1

Loading...

0 Response to "SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 ianuarie 2021"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel