-->
Puterea Dragostei din 18 ianuarie 2021 Sezonul 3 Episodul 176

Puterea Dragostei din 18 ianuarie 2021 Sezonul 3 Episodul 176

Eu nu țin cu nimeni! Dar Comănici, nu este arogant? Cât l-o provocat pe Marinescu, altul cred că l făcea una cu pământul. Dacă lui îi făcea așa cineva, ori altcuiva, oare cum ar fi reacționat! Repet, nu țin cu nimeni, dar pt felul cum s a comportat Marinescu la instigarea lui Comănici și nu, numai, voi Vota Marinescu !Si el este arogant și enervant, dar se poate abține de la violență!

Azi am aflat ca Romeo& Julieta si-au jurat in barba ca...ei nu se vor intalni NICIODATA in afara casei cat vor fi in competitie. Sa moara VETA! Pai...eu la varsta lor daca eram cu inima in flacari...mi se rupea si de mama regulamentului, si de mama si de tata. In noaptea dintre ani fugeam in bratele iubitului. Ce pedepse puteau primi fiind multi implicati? Le trageau niste bani din salariu, daca erau favoriti nu primeau cec-ul, blablabla...Erau si amintiri frumoase peste ani. Tineretea, iubirea sunt nebune, trebuie traite maxim...si dupa vor curge amintiri superbe. Ei NU si NU, ei mor cu regulamentul in brate. Regulamentul bate iubirea, PATETIC! WTF!

Puterea dragostei 18.01.2021

George joacă murdar! Este parșiv și manipulator. Sub masca de om corect și iubitor, este doar goana după bani! El nu vrea să se formeze nici un cuplu în casă, pt. a fi numai ei, să poată lua mereu premiul pt Cuplul lunii! De aia își bagă coada peste tot, învrăjbind pe unul și altul. Este cel mai parșiv din casă!

Puterea Dragostei 18 ianuarie 2021

Circ și în gala asta ca de obicei cu favoritii și cu premiul galei. De ce mai fac circul asta, când se știe ca numai dementa emisiunii ia CEC-ul, pana la sfârșit. De isterica asta nu vom scăpa decât dacă va fi descalificată dintr-o bataie, dar bătaie. Sa așteptăm să vedem care fata se va sacrifica pentru acest lucru, ca e inevitabil!

Nu ratati „Puterea dragostei”, din 18 ianuarie 2021, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si in fiecare sambata, Galele acestei emisiuni, incepand cu 15:00, numai la Kanal D!

Prima parte.
 
A doua parte.
Loading...

0 Response to "Puterea Dragostei din 18 ianuarie 2021 Sezonul 3 Episodul 176"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel