-->
Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 1 din 9 Septembrie 2020

Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 1 din 9 Septembrie 2020

Urmăriți premiera noului serial romanesc Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 1 online din 9 Septembrie 2020. Acest serial va fi difuzat Miercuri, de la ora 22:30 la Antena 1 sau pe AntenaPlay.
Sacrificiul 9 Septembrie 2020

Telespectatorii Antenei 1 vor putea intra în povestea impresionantă a dramei Sacrificiul în această toamnă. Astfel, noul sezon se anunță plin de răsturnări de situație și momente pline de pasiune. Fanii celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion își vor da întâlnire cu actorii și personajele lor preferate în fiecare săptămână.

Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 1

Dupa cum va spuneam si la inceputul acestui articol, perioada aceasta este una tulbure pentru piata de televiziune din Romania. Din cauza a stiti voi ce, multe productii autohtone au trebuit sa fie sistate. Nu s-au mai facut filmari si, evident, nu mai exista noi episoade. Asa s-a intamplat si cu serialul romanesc Sacrificiul. Ultimul episod din Sacrificiul, sezonul 2, nu trebuia sa fie, de fapt, ultimul. Da, da, ati citit bine.

Un lucru e cert: pe lângă personajele devenite deja tradiționale, vor apărea și altele noi, Serialul Sacrificiul revine în grila de programe a Antenei 1 începând cu 9 septembrie, după emisiunea culinară Chefi la Cuțite, de la ora 22:30.


Loading...

0 Response to "Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 1 din 9 Septembrie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel