-->
Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 3 din 9 Septembrie 2020

Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 3 din 9 Septembrie 2020

Vezi continuarea si premiera noului sezon Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 3 din 9 Septembrie 2020 de la ora 20:30 pe Antena1. În ediția trecută, susținut de o gașcă impresionantă și mai ales de celebrul Alex Velea, Zanni a reușit să facă spectacol la „Chefi la cuțite”. El a făcut o rețetă de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre.
Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1

Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 3

Unul dintre cele mai așteptate show-uri culinare de la Antena 1 a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon și multe surprize pentru telespectatori. Într-o formă de invidiat și cu zâmbetul pe buze, cei trei jurați s-au ținut de glume și au făcut spectacol în cadrul show-ului. Emisiunea continua și marți seara, 8 septembrie, la Antena 1, cu noi surprize și invitați la care nu vă așteptați.

Chefi la cutite 9 Septembrie 2020

După șase sezoane în care au degustat sute de preparate în perioada jurizărilor pe nevăzute, chefii încă par să fie luați prin surprindere de creativitatea gastronomică a concurenților din noul sezon, ce va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1. Personaje care vor face deliciul telespectatorilor, bucătari talentaţi, poveşti emoţionante de viaţă şi pasionaţi de gastronomie ce au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show, toate vor face parte din arena culinară a sezonului şapte Chefi la cuţite Episodul 3 din 9 septembrie 2020, de la 20.00, pe Antena 1.


Loading...

0 Response to "Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 3 din 9 Septembrie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel