-->
Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1 din 7 Septembrie 2020

Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1 din 7 Septembrie 2020

Vezi continuarea si premiera noului sezon Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1 din 7 Septembrie 2020 de la ora 20:30 pe Antena1. Cel mai urmarit show revine, În cel de-al şaptelea sezon „Chefi la cuţite“, maeştrii bucătăriei caută reţete cu un gust fără cusur, dar şi un plating inovativ, reţete care să se diferenţieze şi care să le confirme faptul că bucătarul din spatele uşilor are sarea şi piperul necesare unei lupte „la cuţite“, dar este şi îndeajuns de talentat pentru un „cuţit de aur“.
Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1

Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite debutează în forță pe 7 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.30. Echipa se păstrează în aceeași formulă. Show-ul va fi prezentat de către Gina Pistol, iar chefii sunt Florin Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Cei trei sunt de părere că sezonul cu numărul 8 este unul special, ceea ce promite mult pentru telespectatori..

Chefi la cutite 7 Septembrie 2020

După șase sezoane în care au degustat sute de preparate în perioada jurizărilor pe nevăzute, chefii încă par să fie luați prin surprindere de creativitatea gastronomică a concurenților din noul sezon, ce va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1. Personaje care vor face deliciul telespectatorilor, bucătari talentaţi, poveşti emoţionante de viaţă şi pasionaţi de gastronomie ce au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show, toate vor face parte din arena culinară a sezonului şapte Chefi la cuţite Episodul 1 din 7 septembrie 2020, de la 20.00, pe Antena 1.


Loading...

0 Response to "Chefi la cutite Sezonul 8 Episodul 1 din 7 Septembrie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel