-->
Vlad Sezonul 3 Episodul 1 din 24 Februarie 2020

Vlad Sezonul 3 Episodul 1 din 24 Februarie 2020

VLAD 24 FEBRUARIE 2020: Serialul Vlad revine cu un nou sezon, pe PRO TV! Sezonul 3 al poveștii de răzbunare din partea protagonistului interpretat de actorul Adrian Nartea se întoarce cu noi episoade. Telespectatorii vor putea urmări momentele tensionate ale show-ului, care nu au lipsit în mod clar nici în anul 2019. Serialul extrem de îndrăgit de către public va marca o revenire pe postul de televiziune, fiind produs de către Jesus del Cerro.
Vlad 24 Februarie 2020
Nici un episod din noul sezon nu trebuie ratat, pentru că toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată, acțiunea se accelerează, și vom vedea o altă față a răzbunării. În primul episod al sezonului, Vlad și Miki participă la un important turneu de poker internațional, care se desfășoară în Istanbul, unde sunt puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar.

Vlad 24 Februarie 2020

Vlad se confruntă cu Iordache, iar Miki este luată prin surprindere de către Carla. Planul lui Vlad este periclitat de către Iordache, iar confruntarea dintre ei va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Câștigătorul ia totul.
Totul a început cu Adrian, grija pe care a avut-o un prieten ca un frate mai mare pe nume Leo. Dar toată lumea este mai târziu, după multe ori, a fost Ștefan chiar Fane, cel mai bun prieten al său din copilărie și una dintre grijile sale i-a provocat probleme, dar în peisaj totul poate conține doar aspectul Elizei, o fată grijulie pentru Adrian sau el a iubit-o. ca un nebun și ar fi renunțat la viața lui doar pentru ea, fiind un om bun, a crezut că poate citi niște oameni pe care îi avem aproape dacă ești atent și îi iubești, dar ei înșelă ori de câte ori pot face mai mult.
Vlad Sezonul 3 Episodul 1 din 24 Februarie 2020 în fiecare seară de Luni de la ora 20:30 vizionăm împreuna cele mai frumoase întamplări.

Server 1

Loading...

0 Response to "Vlad Sezonul 3 Episodul 1 din 24 Februarie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel