-->
Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 din 26 Februarie 2020

Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 din 26 Februarie 2020

Urmăriți premiera noului serial romanesc Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 online din 26 Februarie 2020. Acest serial va fi difuzat Miercuri si Joi, de la ora 20:00 la Antena 1 sau pe AntenaPlay.

Sacrificiul din 26 Februarie 2020

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de la Antena 1 nu se va mai numi simplu Sacrificiul, ci Alegerea, după cum mărturisesc scenariștii.
“Sacrificiul continuă cu o ”Alegere”! O ”Alegere” grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.
Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5

“După un sezon în care personajele au avut de făcut mari sacrificii pentru fericirea lor și a celor pe care îi iubesc, umează un sezon mult mai tensionat în care ”Alegerea” va fi cuvântul cheie. Pentru că indiferent de sacrificii, trebuie să iei și o decizie, să alegi un drum pe care să mergi, iar personajele noastre ajung la o răscruce. Trebuie să aleagă ce fac mai departe, încotro merg, dar această alegere nu este simplă, pentru că de multe ori nu există cale de întoarcere”, a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.
Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 online 26 Februarie 2020
Serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, în care vor evolua nume precum Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Mihai Gruia Sandu.

Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5

Producția a fost programată în grila Antenei 1 în zilele de miercuri și joi de la ora 20.00.
„Producţia este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite”, spun reprezentanții Antenei 1.

Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 Online

Serialul este Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei.
Server 1:
Loading...

0 Response to "Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 din 26 Februarie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel