-->
Romanii au Talent Sezonul 10 Episodul 3 din 21 Februarie 2020

Romanii au Talent Sezonul 10 Episodul 3 din 21 Februarie 2020

Urmareste aici inceputul noului sezon Romanii au talent din 21 Februarie 2020 Episodul 3, de la 20.30, în prima ediție a sezonului 10 Românii au talent, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre vor fi uimiți de momentele remarcabile care îi vor face să aplaude în picioare.
Romanii au talent sezonul 10 ep 3

Primul sezon al emisiunilor în favoarea câștigătorilor cântărețului Adrian Țuțu, al doilea moment al magului Cristian Gog, al treilea antrenor pentru câini, Bruno Icobeț. Al patrulea sezon a fost premiat de Brio Sonores, al cincilea de Speedcubing, al șaselea de micuța soprană Laura Bretan, a șaptea de Lorelai Moșneguțu, opt de dansatoarea Emil Rengle și cel mai recent sezon, de anulare, de croitoreasă. cu voce de aur, Ana Maria Pantaze.

Romanii au Talent 21 Februarie 2020 Online

Show-ul Românii au talent are de anul acesta un nou sponsor. Anul acesta, show-ul de talente, ajuns la sezonul 10, are un nou sponsor, retailerul Lidl. Până la începutul sezonului trecut, sponsor al emisiunii era Telekom (companie cu care postul TV a avut diferende comerciale).

ROMÂNII AU TALENT 2020. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre, cei patru din juriul românilor sunt talentați, vorbesc despre un moment remarcabil pe care îl pot înfrunta pentru a-și aplauda picioarele. De la concurenții care vor vorbi: „Am venit să arăt că puterea românească creează nu se poate pierde”, în care vor reuși „un experiment audiovizual”, după cum spune Mihai Petre, diversitatea talentelor de care au grijă va crește și scena va depășește așteptările legale.
Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam starutl catre aventura Romanii au Talent Sezonul 10 Episodul 3 din 21 Februarie 2020 de la ora 20:30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Server 1

Loading...

0 Response to "Romanii au Talent Sezonul 10 Episodul 3 din 21 Februarie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel