-->
Las Fierbinti din 13 Februarie 2020 Sezonul 17 Episodul 4

Las Fierbinti din 13 Februarie 2020 Sezonul 17 Episodul 4

Urmariti premiera Las Fierbinti din 13 Februarie 2020 Sezonul 17 Episodul 4. Al 17-lea sezon Las Fierbinți începe marți, 13 februarie. „Multe nu se pot spune și nu se pot dezvălui” Serialul Las Fierbinți revine cu un nou sezon, la Pro tv. Personajele au din nou parte de aventuri și noi situații amuzante, începând din 13 februarie.
Las Fierbinti Sezonul 17 Episodul 4

În această seară, un nou sezon Las Fierbinți începe de la ora 20:30 la PRO TV. În primăria din Fierbinți se întâmplă câteva lucruri care ar putea să-i arunce pe Robi și Vasile la închisoare. Comportamentul lor a împins-o pe Dalida în situația în care să caute ajutor.
Rămâne de văzut cum se va duela faimosul serial de la Pro Tv cu emisiunea Asia Express, care urmeză să fie difuzată de principalul rival al Pro TV, Antena 1.

Las Fierbinti din 13 Februarie 2020 Online

"De-abia aştept să urmăriţi noul sezon. Multe nu se pot spune şi nu se pot dezvălui, însă cu siguranţă veţi râde la fel de mult şi la acest nou sezon. Situaţii inedite, replici spumoase şi multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinţi. Sper să nu vă dezamăgim şi ne bucurăm să ne ştim vizionaţi şi de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina.
Anul trecut, Las Fierbinți a avut ceva pierderi, după ce s-a dat startul la emisiunea fenomen de la Antena 1, iar mulți dintre tineri au migrat dinspre Pro Tv, spre aventurile exotice de la Antena 1.
Serialul Las Fierbinți revine cu un nou sezon, spre bucuria a milioane de români. Sezonul 17 Las Fierbinți va fi difuzat mai curând decât te-ai aștepta și poți spune că țara o s-o ardă iar pe comedie, conform sloganului PRO TV. Personajele tale preferate, Celentano și Firicel se întorc pe micile ecrane, ca să-ți facă serile din timpul săptămânii mai puțin plictisitoare atunci când vii de la muncă. Server I/Partea I
Loading...

0 Response to "Las Fierbinti din 13 Februarie 2020 Sezonul 17 Episodul 4"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel