-->
iUmor Sezonul 8 Episodul 2 din 29 Februarie 2020 Online

iUmor Sezonul 8 Episodul 2 din 29 Februarie 2020 Online

IUMOR 29 FEBRUARIE 2020: Urmareste iUmor sezonul 8 începe pe 29 februarie, la ora 20:00, la Antena 1. Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele.
iUmor 29 Februarie 2020 Online

Deşi obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară.
În această seară urmărim o bună porție de Umor. Unde concurenți din toată lumea se luptă pentru marele premiu și titlul de cel mai bun comediant de la iUmor sezonul 8 anul 2020. Cei trei jurați, Benteac, Delia si Cheloo, vor fi spectatorii unei seri demențiale. Iar noi vom fi martori unor numere ce ne vor da pe spate. Iar noul sezon ne promite un spectacol la superlativ. Show-ul în care doar cei cu umor contează, începe in fiecare Vineri seara doar pe Antena 1. Se anuntă a fi una spectaculoasă și plină de momente umoristice, de la ora 20:00 doar pe Antenaplay.

iUmor 29 Februarie 2020

IUMOR SEZONUL 8. Sezonul cu numărul opt va debuta în luna februarie, anunță reprezentanții Antena 1, citaţi de Pagina de Media. Concurenții se vor întrece, din nou, pentru premiul de 20.000 de euro. Show-ul va fi prezentat și în acest sezon de Șerban Copoț și Dan Badea.

Cei trei jurați iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au dat deja startul filmărilor pentru un nou sezon iUmor de acum două săptămâni. Alături de prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au făcut cunoștință cu primii concurenți, care au urcat pe scena show-ului, în acest sezon cu numărul 8, și care au încercat să le ofere momente inedite. Marele câștigător al sezonul 8 iUmor va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de Euro.

Server 1.

Loading...

0 Response to "iUmor Sezonul 8 Episodul 2 din 29 Februarie 2020 Online"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel