-->
Imperiul leilor episodul 3 din 26 Februarie 2020 online

Imperiul leilor episodul 3 din 26 Februarie 2020 online

Urmariti noua emisiune Imperiul leilor Episodul 3 din 26 Februarie 2020 pe ProTV. Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor cu dorința de a-și vedea visul finanțat. În prima ediție a emisiunii, care va avea loc miercuri, 12 februarie, telespectatorii vor afla cine sunt cei care au reușit să convingă investitorii să le finanțeze afacerea și cât de mari sunt sumele investite.
Imperiul leilor 26 Februarie 2020 online

Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Imperiul leilor 26 Februarie 2020

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza din toate punctele de vedere proiectele propuse.
Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.

Server 1

Loading...

1 Response to "Imperiul leilor episodul 3 din 26 Februarie 2020 online"

  1. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

    așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: ([email protected]) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: ([email protected])

    ReplyDelete

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel