-->
Imperiul leilor episodul 1 din 12 Februarie 2020 online

Imperiul leilor episodul 1 din 12 Februarie 2020 online

Urmăriți in premiera noul sezon Imperiul leilor Episodul 1 online din 12 Februarie 2020. Acesta emisiune va fi difuzata Miercuri, de la ora 20:30 la Protv sau pe ProtvPlus.

Imperiul leilor episodul 1 online

În prima ediție a emisiunii veți vedea tânăra generație de antreprenori față în față cu investitorii. Două tinere studente au venit cu o idee de afacere care i-a făcut pe cei 5 milionari să se ridice în picioare. La numai 20 de ani, tinerele care și-au prezentat business-ul în fața investitorilor, cu dorința de a obține finanțare, i-au impresionat pe aceștia și l-au făcut pe Cristian Onețiu să exclame: „Îmi place atât de mult generația voastră!”

Imperiul leilor 12 Februarie 2020

La numai 20 de ani, tinerele care și-au prezentat business-ul în fața investitorilor, cu dorința de a obține finanțare, i-au impresionat pe aceștia și l-au făcut pe Cristian Onețiu să exclame: „Îmi place atât de mult generația voastră!” Cine sunt investitorii de la Imperiul leilor Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre, vor investi sume considerabile în cele mai puternice idei de business și îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri.
Imperiul leilor 12 Februarie 2020

Cine sunt investitorii de la Imperiul leilor: Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre, vor investi sume considerabile în cele mai puternice idei de business și îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Citeşte întreaga ştire: Imperiul Leilor începe pe 12 februarie, la Pro tv. Ce se va întâmpla în prima ediție.
Loading...

0 Response to "Imperiul leilor episodul 1 din 12 Februarie 2020 online"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel