-->
Bravo Ai Stil Celebrities din 22 Februarie 2020 Online

Bravo Ai Stil Celebrities din 22 Februarie 2020 Online

Bravo Ai Stil Celebrities 22 Februarie 2020

BRAVO AI STIL CELEBRITIES 2020.  Urmariti Bravo ai Stil Celebrities din 22 Februarie Episodul 20. Noul sezon al show-ul jurizat de Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu vine cu un format puțin schimbat. Sezonul cu numărul șase va fi cu vedete.
Galele eliminatorii ale show-ului vor fi difuzate sâmbăta, de la ora 23:00. Telespectatorii își pot vota preferatele prin SMS, notează reprezentanții postului. 

Bravo Ai Stil Celebrities din 22 Februarie 2020 Online

Bravo, ai stil este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rocks sau İște Benim Stilim. A fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către postul de televiziune Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România în anul 2016 și până în prezent. În fiecare zi a săptămânii și în fiecare sămbătă seara fanii show-ului au urmărit cu sufletul la gură defilările fetelor în ținutele alese cu grijă. Maurice, Cătălin și Raluca nu au arătat milă față de nicio concurentă, astfel că multe dintre ele au terminat concursul de stil în lacrimi.

Astazi 22 februarie 2020, in cadrul emisiunii Bravo ai stil, continuam cu o competitie interesanta, cu toate astea, in timp ce alte fete impresioneaza pe zi ce trece, unele nu prea progreseaza, dupa spusele juratilor, tot astazi avem parte si de momente amuzante, dar si mai putin amuzante, rivalitatea dintre concurente se observa din plin, este si normal pana la urma, doar suntem intr-o competitie cu un premiu fabulos, nu ratati asadar episodul 18 din Bravo ai stil Sezonul Nou difuzat in aceasta dupa-amiaza de la ora 22:00 doar pe KanalD.

SERVER 1.

Loading...

0 Response to "Bravo Ai Stil Celebrities din 22 Februarie 2020 Online"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel