-->
Asia Express Sezonul 3 Episodul 1 din 15 Februarie 2020

Asia Express Sezonul 3 Episodul 1 din 15 Februarie 2020

ASIA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2020: Asia Express este considerat cel mai dur si mai real reality show din Romania. Sezonul 3 pe care il pregatesc cei de la Antena 1 se anunta unul spectaculos, pe alocuri, chiar incendiar. Concurenti noi si o noua cursa memorabila care se va desfasura in Filipine si Taiwan sunt ingredientele unui spectacol de proportii pus la cale de echipa Antena 1. Toate detaliile despre Asia Express sezonul 3 episodul 1 le afli de aici. Emisiunea Asia Express, sezonul 3, se va difuza începând cu 15 februarie 2020. Nouă cupluri de vedete concurează pentru marele premiu de 30.000 de euro.
Asia Express 15 Februarie 2020

Asia Express este un reality show difuzat de Antena 1 începând cu anul 2018, bazat pe varianta originală Pekking Express din Belgia. Concurenții sunt vedete împărțite în echipe de câte doi. Echipele trebuie să parcurgă un traseu de 4.000 de kilometri până la destinație, iar pe parcurs trebuie să depășească mai multe probe / „misiuni” pentru a putea avansa în joc. Echipele au la dispoziție un rucsac cu lucruri persoanel și un euro pe zi, în moneda locală.

Asia Express 15 Februarie 2020

Până la startul competiției, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.
ASIA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2020: Nici nu au ajuns bine în Asia, că vedetele noastre au avut parte de prima provocare în drumul spre marele premiu. Încă de la primele ore ale dimineții, cele nouă perechi au plecat cu un feribot către o destinaţie necunoscută. De acolo, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh au luat startul în Drumul Comorilor, presărat cu provocări dificile la orice pas.

Promo

Loading...

0 Response to "Asia Express Sezonul 3 Episodul 1 din 15 Februarie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel