-->
Ma numesc Zuleyha Episodul 5 din 16 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha Episodul 5 din 16 ianuarie 2020

Zuleyha, protagonista serialului cu acelasi nume are o meserie care, cel putin in zilele noastre, nu prea mai e la mare cautare. Ea este croitoreasa, iar produsele ce ies din manusitele ei sunt folosite mai apoi de una dintre cele mai renumite case de moda din marele oras Istanbul. Tanara este indragostita nebuneste de Yilmaz si chiar au impreuna planuri de casatorie.
Ma numesc Zuleyha

Cuplul nostru ajunge in cele din urma in Adana. Aici, coboara si o iau la pas, cautand oportunitati de angajare. Yilmaz se pare ca a aflat un lucru ce ii poate ajuta: un vechi prieten lucreaza aici, ca majordom. Planul sau ar fi sa vorbeasca cu el si sa vada daca exista ceva de munca si pentru ei.

Ma numesc Zuleyha Episodul 5

Nu a trecut mult si Yilmaz, alaturi de Zuleyha au ajuns la ferma Yaman, una dintre cele mai mari din tinut. Aici, din fericire, l-au gasit pe Gaffur, prietenul lui Yilmaz despre care v-am spus mai devreme. Au vorbit cu el, iar acesta a parut bucuros sa isi revada bunul prieten. Inainte de a ajunge la ferma ei au aflat un lucru: stapana fermei nu accepta cupluri care nu si-au unit destinele. Altfel spus, nu vrea sub nicio forma sa stie ca pe pamanturile ei sunt cupluri necasatorite. Asa ca Zuleyha se da drept sora lui Yilmaz, pentru a spulbera orice fel de indoiala.

Ma numesc Zuleyha 16 ianuarie 2020

Din pacate pentru cei 2 frumosi, Naci nu era singur pe lume. El are un frate ce se numeste Huseyin. El afla tot ce s-a intamplat si nu pierde mult timp. Isi ia toate cele necesare si porneste in cautarea lui Yilmaz. Nu ii ia mult timp si afla ca sansele ca cei 2 sa se afla la ferma Yaman din Adana sunt foarte mari.
In zilele ce urmeaza, Yilmaz isi dovedeste, din nou, maiestria. Demir are probleme cu o nava. Motorul acesteia pur si simplu nu vrea sa porneasca, iar barbatul risca sa piarda timp pretios…Prin preajma se afla Yilmaz, care s-a bagat in vorba si s-a uitat putin pe dedesubtul motorului. Nu a durat mult si acesta a pornit, spre surprinderea lui Demir. Vazand cat de bine cunoaste masinariile, Demir l-a promovat pe Yilmaz ca mecanic. Vazandu-l ca e si un om de incredere, l-a facut si soferul sau personal.
Loading...

0 Response to "Ma numesc Zuleyha Episodul 5 din 16 ianuarie 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel