-->
Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10 online 8 Noiembrie 2019

Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10 online 8 Noiembrie 2019

Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10 online din 8 Noiembrie 2019, la PRO TV de la ora 20:30, iar cei patru jurați SmileyTudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu

Vocea Romaniei 8 Noiembrie 2019

Un nou sezon Vocea României debutează pe micile ecrane din toamnă. Competiția vocilor revine cu noi provocări, concurenți care sunt gata să inunde scena cu energie și să demonstreze că au toate atuurile pentru a deveni artiști.

Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10

Noul sezon vine și cu schimbări în ceea ce privește structura formatului. Anul acesta, show-ul va avea opt ediții de audiții pe nevăzute, patru knockout-uri, o ediție de confruntări și trei show-uri live - două semifinale și marea finală.
Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10

Conceptul show-ului constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani. Se începe printr-o etapă de audiții publice în care jurații stau cu spatele la concurent și se întorc doar dacă îl doresc în echipă. Câștigătorul Vocea României 2019, sezonul 9 este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.

Show-ul de talente va fi prezentat de Pavel Bartoș, iar juriul va fi format din Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu. Gazda show-ului, Pavel Bartoș, vorbește cu entuziasm despre noul sezon, spunând că spectatorii o să fie surprinși de ce urmează să vadă la Vocea.

SERVER 1.
Loading...

0 Response to "Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 10 online 8 Noiembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel