-->
Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9 online 6 Noiembrie 2019

Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9 online 6 Noiembrie 2019

Urmăriți aici noul sezon din Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9 online din 6 Noiembrie 2019. Acest serial va fi difuzat in fiecare zi de Miercuri seara, de la ora 20:30 numai la Pro Tv.
Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9

Noul sezon va începe fără Adela Pârvu de data aceasta. După cinci ani de vise îndeplinite pentru cei ce aveau nevoie, echipa se scimbă. Cine vine în ajutorul oamenilor fără prea multe posibilități și cine le va schimba viața definitiv alături de foștii membri? Pro TV anunță noi schimbări în noul sezon al emisiunii Visuri la Cheie. Cea mai importantă este plecarea Adelei Pârvu, cea care a stat alături de membrii echipei cinci ani. Dragoș Bucur revine la cârma show-ului, iar Pârvu și Ciprian Vlaicu au decis să se dedice perioadei proiectelor sale personale. De asemenea, după o pauză de un an, arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin și ei pe micile ecrane, după un an de zile. În proiect rămân în continuare arhitectul Valentin Ionașcu și designerul Cristina Joia, iar noua componentă care va aduce și ea zâmbetul pe buze oamenilor va fi Laura Boghiu.

Visuri la cheie din 6 Noiembrie 2019

„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă“.

Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fără speranță, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor. Visuri la Cheie – Crede în oameni, revine la PRO TV! sursa: (playtech.ro)

Te asteptam in fiecare seara de Miercuri sa vezi aici emisiunea completa Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 9 din data de 6 Noiembrie 2019 in format Integral disponibila acum online la doar cateva momente de la difuzare.

Server I
Loading...

0 Response to "Visuri la cheie sezonul 6 episodul 9 online 6 Noiembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel