-->
Umbre Sezonul 3 Episodul 1 din 20 Noiembrie 2019

Umbre Sezonul 3 Episodul 1 din 20 Noiembrie 2019

Primele două sezoane s-au bucurat de un adevărat succes, așa că era inevitabil un sezon 3, scris tot de Bogdan Mirică; filmările încep toamna asta în București.
Umbre 20 Noiembrie 2019

Umbre este un serial românesc foarte bun, unde Relu, acest taximetrist-interlop trece printr-o groază de aventuri.El jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult.Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu și pe apropiații săi.

Umbre Sezonul 3 Episodul 1

Umbre e un serial produs de HBO despre care nimeni nu se aștepta, la primul sezon, să aibă continuare. Dar a avut succes și acum a ajuns la un nou sezon. Umbre, sezonul 3, apare pe 20 noiembrie. În platforma HBO Go îl vei putea vedea înainte. La fel ca până acum, Umbre va fi difuzat cu câte un episod nou în fiecare săptămână.

Umbre 20 Noiembrie 2019

Noul sezon are o durată totală de 434 de minute și șapte episoade. E cel mai lung de până acum și, probabil, așteptai asta. In sezonul 3, Relu va fi prezentat cum continuă înfruntarea cu Emilian. Iar între cele două părți Nico va fi un fel de pion. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă. Gina acceptă prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie. Fiica lui Relu continuă căsătoria cu Teddy.

În Umbre, sezonul 3, vei avea de urmărit și cum se dezvoltă povestea morții lui Toma. În sezonul precedent, Relu a reușit prin crimă să scape de presiunea acestuia. ( Sursa: Noizz.ro, playtech.ro)
Vizionati aici pe site, la data de 20 Noiembrie 2019, serialul Umbre - Sezonul 3 episodul 1, online integral HD. Urmatorul episod: Vineri

Loading...

0 Response to "Umbre Sezonul 3 Episodul 1 din 20 Noiembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel