-->
iUmor sezonul 7 episodul 9 online 8 Noiembrie 2019

iUmor sezonul 7 episodul 9 online 8 Noiembrie 2019

Urmăriți noul sezon din show iUmor sezonul 7 episodul 9 online din 8 Noiembie 2019 HD. Acest show va fi difuzat in fiecare Vineri, de la ora 20:00 la Antena 1.

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare editie, concurenții care primesc minimum două “thumbs up” de la jurații “iUmor” pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții ajunge direct în finală.

iUmor sezonul 7 episodul 9

Show-ul „iUmor“ revine în această seară, 1 noiembrie, cu un nou sezon la Antena 1 şi păstrează tradiţia invitaţilor speciali care îi vor ironiza pe cei trei membri ai juriului – Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.
iUmor 8 noiembrie 2019

„iUmor“ vine însă şi cu o noutate: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să revină pe scena emisiunii în sezoanele ce vor urma şi poate fi folosită de către fiecare membru al juriului o singură dată pe sezon.

iUmor 8 Noiembrie 2019

Sezonul 7 din iUmor se va difuza în fiecare seara de vineri de la ora 20.30. Prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea deja au tras primele concluzii: „Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un nou sezon iUmor”! Aflați la cel de-al doilea sezon pe care îl prezintă în această formulă, Șerban și Dan dezvăluie cum au fost primele zile de filmări, dar și cu ce cred că mai pot fi uimiți în sezonul cu numărul 7.

În acest sezon, reprezentanții Antena 1 au asigurat distracție, concurenți surprinzători, numele uluitoare, invitați speciali și momente de roast. Cu mult avânt, încredere, dar și emoții constructive, curioșii au urcat pe scena comediei. Admiratorii emisiunii îi pot vedea, din data de 8 noiembrie 2019, în fiecare vineri, de la 20:00.

SERVER 1.
Loading...

0 Response to "iUmor sezonul 7 episodul 9 online 8 Noiembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel