-->
Vlad Sezonul 2 Episodul 7 din 28 Octombrie 2019

Vlad Sezonul 2 Episodul 7 din 28 Octombrie 2019

Vezi premiera noului sezon VLAD Sezonul 2 Episodul 7 din 28 Octombrie 2019 de la ora 20:30 pe Protv. Cel mai urmarit serial revine cu mai multa drama si mai multa actiune, iar dragostea se intensifica. Un nou sezon mai multa adrenalina, mai multa intensitate dar si suspans. Povestea primelor 13 episoade continua intr-o nota impresionanta.
Vlad 28 Octombrie 2019
„Așadar, continuarea întâmplărilor din primul sezon al serialului se anunță cel puțin interesantă. Interpretul lui Vlad, actorul Adi Nartea, a vorbit și el despre cel de-al doilea sezon: „Aşteptările noastre au fost recompensate pentru noi, pentru că am început filmarile pentru sezonul doi. O să avem o vară plină de acţiune, cu locaţii şi aventuri şi mai interesante decât până acum. Aşteptările publicului vor fi şi ele recompensate, cel puţin la fel ca ale noastre. Până la toamnă, când vom urmări împreună continuarea poveştii, rămâneţi curioşi, atât…”.

Vlad Sezonul 2 Episodul 7

În noul sezon, planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mai nuanțat. Mai mult, iubirea va juca un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte.

Vlad 28 Octombrie 2019

Al doilea sezon din „Vlad” va fi difuzat în toamnă. Noutățile vin la puțin timp după ce postul de televiziune a depus la Comisia Națională de Prognoză o solicitare privind acordarea unui ajutor de 5,4 milioane de lei pentru sezonul care urmează.
Nu ratati PREMIERA celui mai asteptat serial al toameni. Nu pierdeti VLAD Sezonul 2 Episodul 7 din 28 Octombrie 2019 de la ora 20:30 pe protv.


Loading...

0 Response to "Vlad Sezonul 2 Episodul 7 din 28 Octombrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel