-->
Puterea Dragostei din 3 Octombrie 2019 Sezonul 2

Puterea Dragostei din 3 Octombrie 2019 Sezonul 2

Livian si Bianca, nu sunteti perfecți. Nici nu va dorim să fiti. Pentru că sunteti unici tocmai datorită imperfecțiunilor voastre. Și poate calitățile va atrag,dar defectele va unesc, va leagă mai strâns pentru că acceptarea lor este un semn mai puternic de iubire decât multe altele. Va leagă ceva mai presus de cuvinte, de greșeli, de momente de rătăcire, va leagă ceva ce nu putem înțelege pe deplin. E iubire și poate ceva mai mult decât atât. Iubirea voastra a fost calmă, a făcut pași mici,dar siguri. Va leagă zile bune, senine, frumoase, dar și unele cărora nu v-a fost prea ușor să le faceti față. Va leagă dezamăgiri trăite împreună și probleme pe care le-ati descurcat cu răbdare și iubire. Va leaga sforile subțiri ale promisiunilor pe care vi le-ati făcut și cele puternice ale tuturor realizărilor vostre… Nu sunt deloc puține!

Puterea Dragostei sezonul 2 va fi lansat in aceasta luni, iar in acest sens a fost lansat deja si un videoclip promo, pe care il puteti urmari in continuare. S-a aflat cine sunt concurentii din acest show urmarit cu sufletul la gura de romani si prezentat de Andreea Mantea.

Șase tinere superbe și toți atâția bărbați frumoși au acceptat provocarea emisiunii “Puterea Dragostei”, care a ajuns la al doilea sezon. În rândurile de mai jos, puteți descoperi atât cine sunt, de fapt, dar și cu ce se ocupă fiecare. Cu toții sunt uniți de aceeași dorință: să se îndrăgostească și să își găsească sufletul pereche.
Puterea dragostei 3.10.2019

In cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Puterea Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Puterea Dragostei 3 Octombrie 2019

Publicul va avea un rol important in calatoria celor 12 concurenti in cautarea magiei iubirii, acestia putand castiga simpatia celor de acasa prin comportamentul lor atat in Casa Puterea Dragostei, cat si in afara ei.

O serie de premii si surprize ii asteapta pe concurenti, iar telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un reality show care nu ii va lasa indiferenti si ii va implica in cea mai emotionanta calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.

Nu ratati „Puterea dragostei”, din 3 Octombrie 2019, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si in fiecare sambata, Galele acestei emisiuni, incepand cu 15:00, numai la Kanal D!

Prima parte ora 11.
Loading...

0 Response to "Puterea Dragostei din 3 Octombrie 2019 Sezonul 2"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel