-->
MasterChef Sezon 7 Episodul 25 din 22 Octombrie 2019 Online

MasterChef Sezon 7 Episodul 25 din 22 Octombrie 2019 Online


Nu rata să urmăreşti emisiunea MasterChef Sezon 7 Episodul 25 de Marţi, 22 Octombrie 2019, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul culinar ne surprinde în fiecare zi, unde păşesc cu fiecare episod ce trece, noi invitaţi, noi chipuri şi noi surprize din partea Chefilor. De altfel, cei trei juraţi, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, îi vor pune la o nouă încercare pe bucătării rămaşi în competiţie. Cine va fi astăzi mai slab ca niciodată şi o va da în bară, la una dintre probe, veţi vedea.

MasterChef 22 Octombrie 2019

Tot în emisiunea MasterChef, Ediţia 25 din 22.10.2019, invitaţii de astăzi vor aduce lacrimi de bucurie şi emoţii concurenţilor. Atunci când copii unora vor păşi pragul bucătăriei MasterChef, concurentii vor uita de tot şi toate, pentru o clipa cand îşi vor îmbrăţişa copii de care le era dor la maximum, dar si persoanele apropiate.

MasterChef Sezonul 7 Episodul 25

Nu pierde o nouă reîntâlnire dar şi care este scopul vizitei acestora, în ediţia de astăzi. De altfel, Chef Hadad simte nevoia să îi spună unuia dintre băieţi, care îşi poartă cei doi copii în braţe, că este cel mai bogat om şi cel mai fericit, cu sau fără numele de Chef, alături de fii lui.

Acestea, dar şi alte evenimente vor avea loc în episodul acesta, mai ales când concurenţii rămaşi vor trebui să treacă prin alte probe dificile, aflaţi sub tensiune maximă şi suspansul de la final, cand cei mai slabi se vor duela in "proba sub presiune". Astfel, are loc eliminarea de după această probă, unde se vor vărsa lacrimi de tristeţe şi aplauze din partea celorlalţi colegi pentru cel care pleacă. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii MasterChef, Sezon 7 Episodul 25 de Marţi, 22 Octombrie 2019, disponibilă pe ProTv de la ora 20:30.

Loading...

0 Response to "MasterChef Sezon 7 Episodul 25 din 22 Octombrie 2019 Online"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel