-->
Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14 din 29 Octombrie 2019 HD

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14 din 29 Octombrie 2019 HD

Urmariti in aceasta seara un nou episod din noul sezon Las Fierbinti Sezonul cu numar 16 Episodul 14 din 29 OCTOMBRIE 2019 de la ora 20:30 doar pe Protv, se pare ca avem parte de cel mai lung sezon de pana acum. In aceasta seara continuam cu al 14 lea episod din cel mai urmarit serial Las Fierbinti, sezonul 16 ii aduce pe Bobita, Giani, Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Rata si Branzoi in cel mai asteptat sezon de pana acum, astazi o noua poveste ne asteapta, vedem si noi prin ce peripetii vor trece fierbintenii nostri preferati, o noua poveste marca Las Fierbinti incepe in aceasta seara.
Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14

Asadar in Episodul 14 din Las Fierbinti, personajele noastre preferate vor continua sa ne surprinda, episodul din aceasta ne va surprinde cu intamplari fenomanele, vom continua cu intamplari marca Las Fierbinti, vedem si noi cum continua episodul care tocmai l-am privit ieri, dupa cum stiti, Bobita a cazut din copac si a fost nevoie de ghips pe tot corpul iar toate astea au venit chiar cand trebuia sa se intalneasca cu Sabrina, intr-un final Bobita alege sa fie ajutat de Giani si Dorel pentru a-l duce in statia de autobuz, insa daca ajunge teafar pana acolo ramane sa aflam, tot in episodul de astazi aflam ce se intampla cu Firicel si Celentano dupa ce a mancat din carnatii lui Branzoi, prin ce peripetii mai trec personajele noastre preferate, aflam in episodul ce are loc chiar in aceasta seara, aventura continua intr-o nebunie total neasteptata, ce va iesi, ramane sa aflam in cel de-al 14 lea episod din noul sezon de la 20:30.

Las Fierbinti 29 Octombrie 2019

Episodul 14 aduce si noutati, rasete si buna dispozitie, Sezonul 16 ne promite aceleasi personaje cu povesti si mai bune, mai amuzante, mai multa distractie in fiecare miercuri si joi. Asadar, nu pierdeti un nou episod din sezonul Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14 din 29 Octombrie 2019 de la ora 20:30 pe Protv. Sa inceapa Las Fierbinti ... Sursa: Protv.ro
Loading...

0 Response to "Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 14 din 29 Octombrie 2019 HD"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel