-->
Lacrimi la Marea Neagra episodul 43 online 30 Octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra episodul 43 online 30 Octombrie 2019

Urmăriți continuarea noului serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra episodul 43 online din 30 Octombrie 2019 HD. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.
Lacrimi la Marea Neagra 30 Octombrie 2019

Telespectatorii vor putea intra și ei în atmosfera extraordinară a poveștii, odată cu debutul serialului la Kanal D, pe 2 septembrie, de la ora 20:00. Producția va putea fi urmărită de luni până vineri.

Lacrimi la Marea Neagra episodul 30 Octombrie 2019

Serialul spune povestea lui Nefes, o femeie care luptă să își recapete libertatea, după ce ani la rând este supusă violențelor fizice și traumelor psihice. Producția aduce astfel în prim plan o problemă tulburătoare și o realitate dureroasă: violență domestică. Acțiunea serialului "Lacrimi la Marea Neagră" se desfășoară, în mare parte, pe țărmul turcesc al Mării Negre, în provincia Trabzon.

Lacrimi la Marea Neagra episodul 43

Nefes, eroina acestui serial, își găsește refugiul și scapă de coșmarul îndurat alături de soț. Aflată în regiunea Trabzon, pe un drum greu accesibil, în mijlocul unor plantații de aluni, casa pare desprinsă parcă din basme, fiind un punct de referință pentru istoria arhitecturală turcă.
Loading...

0 Response to "Lacrimi la Marea Neagra episodul 43 online 30 Octombrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel