-->
Lacrimi la Marea Neagra episodul 40 online 25 Octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra episodul 40 online 25 Octombrie 2019

Vă invităm să vizionaţi serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra episodul 40 online din 25 Octombrie 2019. O poveste difuzata de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Lacrimi la Marea Neagră spune o poveste tulburătoare și scoate în evidență o problemă cu care se confruntă societatea în acest moment, violența domestică. Nefes este personajul principal, o tânără care luptă să își câștige libertatea. Ea este prinsă într-o relație plină de violență și încearcă să depășească traumele psihice.
Lacrimi la Marea Neagra 25 Octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra 25 Octombrie 2019

Nefes devine simbolul a milioane de femei din lumea întreagă. Tânăra se transformă din victimă într-o femeie puternică, își schimbă viața radical și ajunge în cele din urmă să se bucure de dragoste adevărată. „Nefes este întruchiparea femeii puternice, care își găsește resursele de a se transforma uluitor din victimă în învingătoare. Mi-a plăcut enorm sa intru în pielea acestei tinere extraordinare, să o înțeleg și să o aduc în fața telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atât de multe de învățat”, spune actrița Irem Helvacioglu, care o intepretează pe Nefes.

Lacrimi la Marea Neagra episodul 40

Acțiunea serialului se desfășoară în mare parte pe țărmul turcesc de la Marea Neagră. Cei care au urmărit primul episod al producției au rămas impresionați de casa în care a fost filmat serialul. (sursa:playtech.ro)
 
Loading...

0 Response to "Lacrimi la Marea Neagra episodul 40 online 25 Octombrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel