-->
Antitalent episodul 2 online 27 Octombrie 2019

Antitalent episodul 2 online 27 Octombrie 2019

„Antitalent“, emisiune prezentată de cântăreţul Dan Bittman, va debuta duminică, pe 27 octombrie, de la ora 21.00.
Antitalent Episodul 2

Emisiunea Antitalent va fi o colecție de momente de umor în cadrul cărora vor fi parodiate emisiuni atât de la Antena 1, cât și de la celelalte televiziuni din România. Chiar de la prima ediție va fi parodiată emisiunea X Factor, după care va urma Insula Iubirii. Nu vor fi omise nici programele de teleshopping, iar invitatul special al lui Dan Bittman va fi Andreea Marin.

Antitalent Episodul 2 HD

Prima ediție a show-ului îi va avea în prim plan pe Irene Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliță, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Andreas Silviu Mircescu, Ana Odagiu, Andreas Petrescu și Angel Popescu. Andrei Girjob și Florin Ristei se vor alătura și ei scenetelor în premiera Antitalent, primul show ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă.

Antitalent 27 octombrie 2019

Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comedie.

Server I
Loading...

0 Response to "Antitalent episodul 2 online 27 Octombrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel