-->
The Wall Sezonul 2 Episodul 3 din 18 Septembrie 2019

The Wall Sezonul 2 Episodul 3 din 18 Septembrie 2019

Asa cum am vazut incepe cu noi forte sezonul nou din emisiunea de tip concurs „The Wall – Marele Zid“ revine cu sezonul al doilea pe Antena 1. Quiz show-ul, prezentat de Valentin Butnaru, va fi difuzat în fiecare miercuri şi joi, după serialul „Sacrificiul“, de la 22.15.

„The Wall - Marele Zid“ a îndeplinit până acum visurile mai multor oameni şi i-a făcut pe participanţi să treacă prin toate stările, de la agonie, la extaz, doar prin căderea unei singure bile. Noul sezon promite şi mai multe surprize, căci „Marele Zid“ va fi şi de data aceasta la fel de imprevizibil, spun producătorii.

The Wall Sezonul 2 Episodul 3

The Wall Marele Zid este o emisiune bazata pe intrebari de cultura generala. In competitie apar diverse persoane care pot castiga premii uriase. De la frati, surori, iubiti, soti sau bunici, toata lumea se poate inscrie la The Wall Marele Zid.
The Wall 18 Septembrie 2019
Show-ul care va fi difuzat din toamna de Antena 1 vine si cu un plus de suspans. Acesta este dat de natura relatiei dintre participanti. Nu doar răspunsurile corecte, dar și încrederea în partener pot influența câștigarea premiilor.

The Wall 18 Septembrie 2019

Show-ul este creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este "o combinație între quiz-show, noroc și strategie". Game show-ul, prezentat tot de Valentin Butnaru, a fost filmat tot în Polonia, la fel ca și primul sezon.

Tensiunea, schimbările de situaţie şi emoţiile sunt doar o parte dintre ingredientele celui de-al doilea sezon al show-ului The wall episodul 3 care poate schimba vieţile concurenţilor într-o singură oră astazi 18 septembrie 2019 de la ora 22.00. (sursa: a1.ro)

Server 1 HD
Loading...

0 Response to "The Wall Sezonul 2 Episodul 3 din 18 Septembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel