-->
Te cunosc de undeva 21 Septembrie 2019 Sezonul 14 Ep. 3

Te cunosc de undeva 21 Septembrie 2019 Sezonul 14 Ep. 3

In aceasta seara de la 20:00, urmarim premiera noului sezon Te cunosc de undeva Sezonul 14 Episodul 1 din 7 Septembrie 2019 pe Antena1. Te cunosc de undeva și-a anunțat cei 12 concurenți care vor participa în noul sezon. Emisiunea va fi programată în grila de toamnă din acest an și aduce mici schimbări ale formatului. Concurenții vor putea participa atât în pereche, cât și solo. Emisiunea va fi prezentată în continuare de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. În juriu se vor afla Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cei 12 concurenti ai noului sezon Te cunosc de undeva sunt:
Perechi: Monica Anghel si fratele sau, Alexandru, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Serban Copot si Cezar Ouatu si Ada si Cornel Palade sunt perechile care vor participa la emisiune.
Concurenti solo:Bella Santiago, Sorana Darclee (ex ASIA), Diana Matei si Grigore Gherman.

Te cunosc de undeva Sezonul 14 Episodul 3

Noi am mai fost în același sezon, al optulea - atunci ne-am legat din punct de vedere uman, ne-am cunoscut familiile -, dar am apărut separat. Acum e o altă mâncare de pește... Deja am început filmările și râdem mult, ne distrăm. Și trebuie să precizez că în această pereche minunată, el este mai frumoasă decât mine ca femeie. Cred că bătălia mare va fi în cazul în care ruleta personajelor va dori să ne transformăm amândoi în femei” a declarat Cezar Ouatu.

Te cunosc de undeva 21 Septembrie 2019

Îmi doream să am parte de această experiență pe care mi-o oferă Te cunosc de undeva!, să fac ore de teatru, de canto, de dans, și iată că am parte de toate aceste lucruri. Mi se pare foarte interesant totul și îmi place foarte mult echipa, oamenii cu care lucrăm aici.” spune Grigore German.
Asadar nu pierdeti cel mai superb show al transformarilor. In aceasta sambata avem parte de premiera emisiunii Te cunosc de undeva Sezonul 14 Episodul 3 din 21 Septembrie 2019 incepand cu orele 20:00

pe antena 1.
Loading...

0 Response to "Te cunosc de undeva 21 Septembrie 2019 Sezonul 14 Ep. 3"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel