-->
Sacrificiul Episodul 5 din 25 Septembrie 2019

Sacrificiul Episodul 5 din 25 Septembrie 2019

Nu stiu daca ati observat toti actorii fac poze de grup cei din Sacrificiu dar, diva asta nu este deci, e cam degeaba in film.

Primul episod al serialului a adus-o în prim plan pe Diva, care a avut parte de o ceartă teribilă cu vecinii ei, familia Zamfir, care au deranjat-o cu muzica pe care o ascultau.
Serialul Sacrificiul, ce va avea premiera incepand cu data de 11 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 este impresionant nu doar prin distribuţia de excepţie, ci şi prin cifrele generate de acest proiect.
Sacrificiul 25 Septembrie 2019

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi a început filmãrile la începutul lunii mai, iar de atunci a acumulat nu mai puţin de 65 de zile, respectiv 780 de ore de filmare.

Sacrificiul 25 septembrie 2019

Din distribuția serialului ”Sacrificiul” fac parte actori foarte cunoscuți, dar și mai puțin știuți de public. Printre actorii români cu renume din țara noastră se numără: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Cristina Ciobănașu, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Doinița Oancea, Claudiu Istodor sau Vlad Gherman. Serialul prezintă poveștile a trei familii care vin din medii sociale diferite și este inspirat din fapte reale. Filmările au avut loc în patru locații în București, Mogoșoaia, Buftea și Snagov.

De asemenea, echipa de filmare și actorii s-au deplasat la Moeciu și la Mamaia. Totodată, actorii au schimbat 1.400 de ținute de la designeri români de top, dar și de la branduri internaționale cu renume. (sursa: stirimondene.fanatik.ro, libertatea.ro) Continuam sa urmarim prima productie originala din serialul nostru preferat Sacrificiul Episodul 5 din 25 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe Antena 1 de doua ori pe saptamana.

 
Server 1.
Loading...

1 Response to "Sacrificiul Episodul 5 din 25 Septembrie 2019"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel