-->
Puterea Dragostei din 16 Septembrie 2019 Sezonul 2

Puterea Dragostei din 16 Septembrie 2019 Sezonul 2

Mary a vazut cit de falsa e bibica si de aceea a cautat sa se retraga usor. Robert e un baiat finut desi sa apropiat de Livica, care la randul lui e facut din acelasi aluat cu tuta de bibica. Prietenia lui Livica cu Andrei sa vazut la nominalizari, nu cred ca si a dorit atit de mult sa plece. Poate a zis si el la nervi facuti de Bogdan ca a dansat cu Andra si sa evite certurile. Dar oricum Livian deja se indepartase de Andrei in favoarea lui Bogdan si asta ca sa nu o mai atace pe bibica. Dar scopul lor a fost sa il elimine pe Andrei ca era in top 3 si le era frica de concurenta. Asa ca Livian si Bibica sint cei mai falsi urmati apoi de Bogdan. Acolo nu exista prietenie, acolo primeaza bani si dragostea de fatada. Afara nu o sa fie niciunul impreuna. Poate Mary cu Robert daca se inteleg unde vor locui.

Puterea Dragostei sezonul 2 va fi lansat in aceasta luni, iar in acest sens a fost lansat deja si un videoclip promo, pe care il puteti urmari in continuare. S-a aflat cine sunt concurentii din acest show urmarit cu sufletul la gura de romani si prezentat de Andreea Mantea.

Șase tinere superbe și toți atâția bărbați frumoși au acceptat provocarea emisiunii “Puterea Dragostei”, care a ajuns la al doilea sezon. În rândurile de mai jos, puteți descoperi atât cine sunt, de fapt, dar și cu ce se ocupă fiecare. Cu toții sunt uniți de aceeași dorință: să se îndrăgostească și să își găsească sufletul pereche.
Puterea dragostei 16.09.2019

In cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Puterea Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Puterea Dragostei 16 Septembrie 2019

Publicul va avea un rol important in calatoria celor 12 concurenti in cautarea magiei iubirii, acestia putand castiga simpatia celor de acasa prin comportamentul lor atat in Casa Puterea Dragostei, cat si in afara ei.

O serie de premii si surprize ii asteapta pe concurenti, iar telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un reality show care nu ii va lasa indiferenti si ii va implica in cea mai emotionanta calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.

Nu ratati „Puterea dragostei”, din 16 septembrie 2019, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si in fiecare sambata, Galele acestei emisiuni, incepand cu 15:00, numai la Kanal D!

Loading...

0 Response to "Puterea Dragostei din 16 Septembrie 2019 Sezonul 2"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel