-->
Insula iubirii Sezonul 5 Episodul 21 din 8 Septembrie 2019

Insula iubirii Sezonul 5 Episodul 21 din 8 Septembrie 2019

Urmareste finalul show-ului Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 21 din 8 Septembrie 2019 incepand de la ora 20:00 pe antena 1. In aceasta seara vedem ultimul episod din Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5. Cele 4 Cupluri vor incerca sa rezista pe insula alaturi de 12 ispite

Insula Iubirii 8 septembrie 2019 Finala

Pe insula au fost patru cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au facut inca marele pas. Isi vor putea testa relatia si vor afla astfel daca cel sau cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.
Vezi ultimul episod din Insula Iubirii Sezonul 5 2019. Cine pleaca acasa si cine mai este impreuna dupa 3 luni de la emisiune, ramane sa aflam in Insula Iubirii Sezonul 5 Ultimul Episod.
Cuplurile noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 5 sunt formate din: Geanina (20 de ani) si Costas (28 de ani), Denisa (21 de ani) si Adrian (24 de ani), Teodora (34 de ani) si Eusebiu (37 de ani), dar si Aurel si Diana se aflau în aceeasi ipostază, dar la bratul altor parteneri.

Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 21

„Toate sezoanele de pana acum ne-au surprins diferit si va asigur ca nici acesta nu va face exceptie. Oamenii au personalitati diferite, reactioneaza diferit la situatiile cu care se confrunta. In asta consta farmecul acestui reality show. are inca multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionati!”, a declarat Radu Valcan, gazda emisiunii.
Nu ratati astazi ultima editie din Insula iubirii FINALA 8 Septembrie 2019 Sezonul 5 Episodul 21 la doar cateva minute de la difuzare..

 
Loading...

0 Response to "Insula iubirii Sezonul 5 Episodul 21 din 8 Septembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel