-->
Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20 din 2 Septembrie 2019

Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20 din 2 Septembrie 2019

În cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, două ispite, dar și un concurent vor pleca din cele două resorturi din Thailanda. Atât Minitelul cât și Purimuntra vor suferi pierderi care vor provoca reacții printre concurenți. Cu gândul la Dream Date-uri, concurenții vor avea de suferit în urma plecărilor celor trei.

Pe insula sunt patru cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au facut inca marele pas. Isi vor putea testa relatia si vor afla astfel daca cel sau cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Insula Iubirii 2 Septembrie 2019

Incepem saptamana cu un nou episod din Insula Iubirii. Nu uitati sa comentati principalele intamplari ale emisiunii.

In sezonul 5 Insula iubirii, 4 cupluri vor trebui sa treaca prin testul vietii lor alaturi de 12 ispite pe o insula in Thailanda. Temptation Island – Insula iubirii sezonul 5 a pregatit 6 ispite masculine si 6 ispite feminine ce vor incerca sa-i ispiteasca pe cei aflati in aceasta provocare. Haideti sa cunoastem ispitele, unele le stim din sezoanele trecute, insa avem parte si de ispite noi pe insula. Mircea, Adrian Savin, Ionut Gojman, cea mai noua ispita, Adrian Demetrian, iar fetele ispite, Nicoleta Dragne, Irina Stroia. Cele 4 cupluri din Insula Iubirii sezonul 4 sunt: Teodora (34 de ani) si Eusebiu (37 de ani) Denisa (21 de ani) si Adrian (24 de ani), Geanina (20 de ani) si Costas (28 de ani), dar si cuplul surpriza, Diana si Aurel.

Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20

„Toate sezoanele de pana acum ne-au surprins diferit si va asigur ca nici acesta nu va face exceptie. Oamenii au personalitati diferite, reactioneaza diferit la situatiile cu care se confrunta. In asta consta farmecul acestui reality show. are inca multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionati!”, a declarat Radu Valcan, gazda emisiunii.

Nu ratati inca o editie din Temptation Island – Insula iubirii din 2 Septembrie 2019 Sezonul 5 Episodul 20

Ne vedem Luni cu un nou episod din Insula Iubirii 9 Septembrie 2019

Loading...

1 Response to "Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20 din 2 Septembrie 2019"

  1. Ce fata are Costaș când ii spune Gianina ca nu își mai dorește sa fie cu el. Lesiiin ����

    ReplyDelete

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel