-->
Imi place dansul 15 Septembrie 2019 Episodul 5

Imi place dansul 15 Septembrie 2019 Episodul 5

Emisiunea „Îmi place dansul”, de la Kanal D, a debutate sâmbătă seara. Cu ce audiențe? Show-ul cu CRBL, Emil Rengle, Cocuța și Beatrice Rancea în juriu, a înregistrat cifre care nu au plasat postul mai sus de locul trei. Mai jos, da. Programată în prime time-ul de weekend, Îmi place dansul nu a reușit să urce mai sus de locul trei, nici sâmbătă nici duminică.
Imi place dansul Episodul 5

Concurentii vor face spectacol pe micile ecrane, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, in cadrul show-ului jurizat de Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL. Va prezentam, mai jos, concurentii, stilurile lor de dans preferate, dar si mesajele pe care le au acestia pentru cei din fata micilor ecrane.

Toti cei care isi doresc sa demonstreze maiestria in dans in fata tarii intregi sunt invitati sa se inscrie la casting accesand pagina casting.kanald.ro. Ii asteapta o serie de provocari, adrenalina competitiei si frumusetea unui show de televiziune total.

Imi place dansul 15 Septembrie 2019

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii.

Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului.

Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un concurent nou.

Nu ratati „Imi place dansul”, din 15 septembrie 2019, de sambata si duminica Episodul 5, de la ora 20:00 numai la Kanal D!

Server 1.
Loading...

0 Response to "Imi place dansul 15 Septembrie 2019 Episodul 5"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel