-->
Gazda perfecta Episodul 21 din 20 Septembrie 2019

Gazda perfecta Episodul 21 din 20 Septembrie 2019

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Emisiunea „Gazda Perfectă” va avea premiera pe 5 august, la Antena 1. Un grup de 5 oameni nu ştiu nimic unul despre celălalt.

Gazda perfecta Episodul 21

Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00,  timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale.

Gazda perfecta 20 Septembrie 2019

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.
Citeşte întreaga ştire: Emisiunea „Gazda Perfectă” va avea premiera pe 5 august, la Antena 1. Un grup de 5 oameni nu ştiu nimic unul despre celălalt.
Gazda perfecta 20 Septembrie 2019

„Gazda Perfectă” este o emisiune realizată după formatul „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de țări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Emisiunea era un fel der Cireașa de pe tort, de pe Prima TV, dar cu oameni obișnuiți. Cinci concurenţi, cinci zile și cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii.

Se anunta o emisiune cu multi invitati si multa voie buna, nu pierdeti asadar emisiunea Gazda perfecta Episodul 21 difuzata in aceasta dupa-amiaza de vineri, 20 Septembrie 2019 de la ora 15:00 doar pe Antena1.

 
Loading...

0 Response to "Gazda perfecta Episodul 21 din 20 Septembrie 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel